spring naar de inhoud spring naar de navigatie

 

 EEN JAS DIE PAST… SYSTEMISCH WERK OP MAAT

 

  •  Je werkt als coach, therapeut, trainer, supervisor of maatschappelijk werker, of in een andere setting met mensen individueel of met groepen.
  • Je bent benieuwd naar de werking van systemische interventies binnen je eigen vakgebied, maar niet direct gericht op het volgen van een langere training of opleiding.
  • Je wilt kennismaken met de methodiek, direct antwoorden krijgen op vragen, – learning on the spot – spreekt je aan.
  • Je hebt specifieke leervragen vanuit de praktijk, die je graag systemisch zou willen onderzoeken en benaderen.
  • Eigenlijk ben je op zoek naar een kortdurend individueel aanbod, speciaal op maat gemaakt voor jou.

Dan is mijn aanbod Een jas die past…. Systemisch werk op maat, wellicht iets voor jou.

Naast deze personal training, is een training op maat in groepsverband ook mogelijk. Denk hierbij aan vak-studiegenoten, collega’s, of een intervisiegroep. Aan de hand van jouw/jullie specifieke behoeftes en doelen maak ik een programma voor 1 à 2 of meerdere dagdelen.

Belangstelling? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

” Marion is een integere begeleider, coach en docent op het gebied van systemisch werken. Zonder toe te dekken, weet ze op een liefdevolle manier de echte zaken boven tafel te krijgen. De wijsheid (ook en juist van het onderbewuste) ontvouwt zich. Dat maakt dat ze grote impact heeft. In de thematische workshop op maat die ik bij haar volgde, sluit ze aan bij de behoefte van de client, en stemt dit vooraf en tijdens de workshop goed af. Marion is een professional met hart en ziel die kan putten uit diverse doorleefde bronnen. Ze is de boekenwijsheid ver voorbij”.  A.V. Consultancy