spring naar de inhoud spring naar de navigatie

“If we enter the silence between us, we enter a shared domain. In this domain, we are all equal.” 
Ruud Knaapen

 

“Marion is een integere begeleider, coach en docent op het gebied van systemisch werken. Zonder toe te dekken, weet ze op een liefdevolle manier de echte zaken boven tafel te krijgen. De wijsheid (ook en juist van het onderbewuste) ontvouwt zich. Dat maakt dat ze grote impact heeft. In de thematische workshop op maat die ik bij haar volgde, sluit ze aan bij de behoefte van de client, en stemt dit vooraf en tijdens de workshop goed af. Marion is een professional met hart en ziel die kan putten uit diverse doorleefde bronnen. Ze is de boekenwijsheid ver voorbij”.
Zelfstandig ondernemer over aanbod Systemisch werk op maat.

“Aan mijn individuele opstelling bij Marion ging een lange autoreis vooraf. Zij creëerde in korte tijd een setting waarin ik me rustig en ontspannen voelde. Ook maakte ze met een heldere analyse een voor mij ingewikkelde situatie duidelijk; de kern was snel gevonden. En daar werd in alle aandacht en concentratie naar gekeken. Ik ervaar haar als iemand die heel goed luistert, bemoedigt en betrokken is, ook bij de “terugreis”. A.F. uit Bloemendaal over individuele opstelling

“Ik heb de training van Marion als bijzonder krachtig ervaren. Marion stuurde de sessies met vertrouwenwekkende en vriendelijke zekerheid. Vanaf de eerste sessie werd ik mij bewust van het ankerpunt in mijzelf via de ademhaling. In mijn werk als docent VO werken minimeditaties heilzaam. Met mededogen naar eigen handelen kijken en accepteren dat het  “ is zoals het is ”,  geeft rust en ruimte.  Mijn juwelen krijgen weer glans. Er groeit een rustgevend vertrouwen dat, vanuit het ankerpunt, vreugdevolle creatieve en contactgerichte activiteiten duurzaam van frisse energie voorziet.”
Docent VO over Mindfulnesstraject in Nijmegen

“Marion verstaat de kunst om haar kennis op een heel directe en aanschouwelijke manier over te brengen op de deelnemer. Ze werkt vanuit warmte en helderheid, zorg en liefde”.
Deelnemer aan module Systemisch werk,  binnen de Opleiding Psychodramatische werkvormen ITIP

“De tweedaagse training die ik bij Marion heb gevolgd was een mooie en inzichtelijke ervaring. Op zorgvuldige en liefdevolle wijze laat zij je de precieze en heldere vorm van familieopstellingen ervaren. Zij nodigt je op een vanzelfsprekende en rustige manier uit om de familiepatronen aan het licht te brengen”.
Antien Voigt-Aletrino over training Systemisch werk in theorie en praktijk

“Marion stapt open op mensen af, waardoor mensen zich openen. Tijdens haar werk straalt ze een natuurlijke schoonheid uit en getuigt van liefde en wijsheid waardoor de ander heel dicht bij zichzelf kan komen”.
Jan-Willem de Goeij