spring naar de inhoud spring naar de navigatie

Nieuws

03-04-2021

Actuele informatie

Op deze nieuwspagina kun je actuele informatie vinden over mijn werkzaamheden. Deze informatie zal geregeld bijgewerkt worden.

Gezien de huidige maatregelen is het raadzaam om jeĀ tijdig aan te melden voor de workshops, aangezien ik, vooralsnog in deze tijd met een kleinere groep deelnemers zal werken.

Juist in deze tijd kan een afspraak voor een begeleidings- of coachingsgesprek heel helpend zijn, mijn praktijk blijft daarom gewoon open. Er wordt gewerkt in een veilige omgeving en samen bepalen we de vorm die voor beiden prettig en passend is. Ook bestaat er de mogelijkheid om de afspraak via een videogesprek te laten verlopen.
Heb je nog vragen neem gerust contact met mij op.

Voor LVSC, de landelijke vereniging voor supervisoren en coaches, geef ik in Middelburg op 25 juni een workshop Werken vanuit een systemische kijk. Bedoeld voor professionals die systemisch werk willen integreren binnen hun werk. De inschrijving voor deze dag is al gesloten.

Heb je ook interesse in een systemisch aanbod op maat, individueel of met een zelf samengestelde groep? Kijk dan eens bij aanbod Systemisch werk op maat.

Terug naar alle nieuwsberichten