spring naar de inhoud spring naar de navigatie

 

“Ons hoofd is rond

zodat ons denken van richting

veranderen kan.”

– Rainer Maria Rilke –

Over Marion

 

‘Je weet pas waar je naar toe gaat,

als je weet waar je vandaan komt.’

Deze zin betekent voor mij de bron voor ontmoeting, inspiratie, bezieling, en verbinding in het leven. Want ik geloof oprecht dat de weg die we gaan in het leven de meest wezenlijke en enig juiste weg is in ons bestaan. Als je als mens wilt leven vanuit bezieling en je dus werkelijk uitkomt voor wat je weet of verlangt op een dieper niveau, vraagt dat moed en overgave.

Ik ben geboren in Tegelen, als eerstgeborene van een twee-eiige tweeling. Als oudste dochter uit een gezin van 4 kinderen, groeide ik op binnen een hechte gemeenschap van families op het terrein van Kasteel Oost in Valkenburg aan de Geul. Mijn kindertijd en jeugd in Zuid-Limburg zijn mij dierbaar. De blauwdruk van mijn leven ligt tenslotte daar diep in het zuiden. Ik voel me sterk verbonden met mijn ‘roots’. Mijn oorsprong vormt de basis van waaruit ik leef en werk.

Waarden die van belang zijn in mijn werk als coach, familieopsteller, en trainer zijn onderling vertrouwen, integriteit, kwaliteit, groei, oprechtheid, helderheid en ontspanning. Daarin toon ik zowel daadkracht als zachtmoedigheid.

Ik houd van het pure, de eenvoud, daar waar de kern zichtbaar wordt. Dat is voor mij de bron van al het leven in ons. Het geeft ons de gelegenheid om te worden wie we werkelijk zijn.

Vanaf 2016 vorm ik samen met mijn man Jan-Willem de Goeij, een Vennootschap Onder Firma: VOF de Goeij & Obers, training en begeleiding.

Opleiding en werkervaring